Kitaramallit

GAS Trus-T

 

GAS Trust-T esittely:

Trust-T mallin esikuvana toimii aina takuuvarma Telecaster. Design on tasapainoinen yhdistelmä sekä Teleä että Stratoa. Trus-T:stä löytyy sekä rungon etu- että takaosan contourit. Lisäksi rungon takareuna on pyöristetty hieman enemmän soittomukavuuden lisäämiseksi. Trus-T istuu täydellisen tasapainoisesti niin sylissä kuin hihnassakin. Kun haluat hoitaa kaiken yhdellä kitaralla, joka todella soi isosti, Trus-T turvaa selustasi joka tilanteessa.

Hinta alkaen 2200 EUR

GAS Trus-T specsit

GAS Keeper

 

GAS Keeper esittely: 

GAS pajan pitkällä kokemuksella hieman modernisoitu versio maailman parhaasta sähkökitarasta, Stratocasterista. Ohennettu kaulaliitos parantaa pääsyä ylänauhoille ja modernit tremolot pitävät vireen kovassakin käytössä. Klassiset laatupuu-yhdistelmät sekä GAS:n käsinkäämityt mikit luovat juuri sen oikeanlaisen Mojon. Vanhan liiton soundia siis parhaimmillaan. Ajaton, elegantti ja monipuolinen – “It’s a Keeper”.

Hinta alkaen 2400 EUR

GAS Keeper specsit

GAS More

GAS More esittely: 

GAS kitara malliston persoonallisin ja uniikein luomus. Moren ulkonäöstä löytyy offset-designille tyypillisiä piirteitä, mutta rungon koko ja tyyli on kuitenkin huomattavasti lähempänä Stratocasteria. GAS More on helposti customoitavissa halutun soundimaailman saavuttamiseksi. Eri puulajeja yhdistelemällä ja valitsemalla juuri sinulle oikeat mikrofonit, kytkennät ja hardwaren, saat tyyliisi ja soundiisi täydellisesti sopivan soittimen. GAS Moresta tulee todellinen aikakone, kun runkoon ja/tai kaulaan valitaan vuosisatoja vanhaa uppopuuta tai kierrätyspuuta vanhoista rakennuksista ja huonekaluista. Kuinka kauas olet valmis matkustamaan?

Hinta alkaen 2300 EUR

GAS More specsit

GAS Groovy Bass

 

 

GAS Groovy Bass esittely: 

Hieman pienennetty ja sirompi runkoversio legendaarisesta 1951 P-bassosta. Soitit sitten sormin tai plektralla, Groovyllä pistät botnen kerralla kuntoon niin kotona, keikalla kuin studiossakin. Jos olet joskus toivonut hieman pienempää ja helpompi soittoista bassoa soundista tinkimättä, Groovyn saat myös 32-tuumaisena Medium-versiona.

Hinta alkaen 2300 EUR

GAS Groovy specsit