Kitaramallit

GAS Trus-T

 

GAS Trust-T esittely:

Trust-T mallin esikuvana toimii aina takuuvarma Telecaster. Design on tasapainoinen yhdistelmä sekä Teleä että Stratoa. Trus-T:stä löytyy sekä rungon etu- että takaosan contourit. Lisäksi rungon takareuna on pyöristetty hieman enemmän soittomukavuuden lisäämiseksi. Trus-T istuu täydellisen tasapainoisesti niin sylissä kuin hihnassakin. Kun haluat hoitaa kaiken yhdellä kitaralla, joka todella soi isosti, Trus-T turvaa selustasi joka tilanteessa.

 

GAS Trus-T specsit

GAS Keeper

 

GAS Keeper esittely: 

GAS pajan pitkällä kokemuksella hieman modernisoitu versio maailman parhaasta sähkökitarasta, Stratocasterista. Ohennettu kaulaliitos parantaa pääsyä ylänauhoille ja modernit tremolot pitävät vireen kovassakin käytössä. Klassiset laatupuu-yhdistelmät sekä GAS:n käsin käämimät mikit luovat juuri sen oikeanlaisen Mojon. Vanhan liiton soundia siis parhaimmillaan. Ajaton, elegantti ja monipuolinen – “It’s a Keeper”.

GAS Keeper specsit

GAS More

GAS More esittely: 

GAS kitara malliston persoonallisin ja uniikein luomus. Moren ulkonäöstä löytyy offset-designille tyypillisiä piirteitä, mutta rungon koko ja tyyli on kuitenkin huomattavasti lähempänä Stratocasteria. GAS More on helposti customoitavissa halutun soundimaailman saavuttamiseksi. Eri puulajeja yhdistelemällä ja valitsemalla juuri sinulle oikeat mikrofonit, kytkennät ja hardwaren, saat tyylisi ja soundiisi täydellisesti sopivan soittimen. GAS Moresta tulee todellinen aikakone, kun runkoon ja/tai kaulaan valitaan vuosisatoja vanhaa uppopuuta tai kierrätyspuuta vanhoista rakennuksista ja huonekaluista. Kuinka kauas olet valmis matkustamaan?

GAS More specsit